Musikanterne

En fortælle-teater-forestilling for alle fra 6 år

Æsel, Hund, Kat og Hane. Fire venner har trodset livets hårde odds. Sammen vil de være det grundigst gyngende, svedigst swingende rockband langt ude i skoven.

Musikanterne bygger på det gamle tyske eventyr: De Bremer Stadtmusikanten, iblandet vores dages rockstjernedrømme, – en eksplosiv cocktail af lige dele håbløshed, drømme, modgang og livslyst.

Troels Kirk Ejsing fortæller og spiller i tæt kontakt med publikum – på luftguitar, mundpercussion og med stadionrock-attitude, så der henad vejen bygges op til et ordentligt rockbrag!

målgruppe

For alle fra 6 år: både børn, familier og voksne

Varighed

Forestillingens varer ca. 50 min alt efter publikums respons

Forestillingen er refusionsberettiget

Se mere om refusionsordningen på Teaterrefusion.dk.

Randi K. Pedersen Teateravisen 2013
Læs hele anmeldelsen

 

Musikanterne handler om at følge sine drømme. Virkeligheden for de fire dyr i historien ser ret dyster ud. De er ikke længere nyttige og nu vil deres ejere skille sig af med dem på forskellige usympatiske måder. De er kort sagt dødsdømte. I denne desperate situation opstår den tilsyneladende vanvittige idé at stikke af til storbyen for at leve som musikere. For når hele ens verden alligevel er ad H til, så kan man lige så godt gå efter det uopnåelige – og uden at vide meget om hvordan det skal lykkes, drager de fire dyr ud af landevejen mod en lysende fremtid. Undervejs får de sat deres drømme på prøve og ud af skærmydslerne styrkes sammenholdet og et nyt liv i et fælles hjem bliver en mulighed. Men hvad med drømmen? Skal den forfølges til punkt og prikke, eller er der en måde at virkeliggøre den, som er i samklang med hvad virkeligheden tilbyder dem?

Forestillingens mål er dels at fortælle at når det er virkeligt svært og livet synes umuligt, så er drømmen om noget bedre en stærk motiverende faktor i at komme videre, men også at hvis ens drømme skal blive til virkelighed, så skal de på et tidspunkt afstemmes med den virkelighed man lever i – at drømmen om succes måske lidt dybere udforsket handler mere om at skabe noget der er godt, der hvor man er.

Musikanterne er blevet til med hjælp fra:

Jesper la Cour Andersen: producent og konsulent. Katrine Faber: instruktionskonsulent. Annette Fredberg: Scenograf. Charlotte Schultz : kostumier. Stefan Wurzel: fotograf. Jens Raadal: Layout

Priser

Gældende fra 2023:

6.000 kr. ved 60 tilskuere

7.000 kr. ved 80 tilskuere

8.000 kr. ved 100 tilskuere

Alle priser er eksklulsiv moms

Udendørs forestillinger

Forestillingen kan spilles udendørs under rolige forhold. Kontakt teateret for information

Krav til scene og teknik

Scenerum:

5 meter i bredden

4 meter i dybden

2,5 meter i højden

Målene er eksklusiv publikum. Ved afvigelser kontakt teatret.

Teknik:

220 V / 10 A fra alm. udtag (LK)

Mørklægning hvis det er muligt.

Ved udendørs forestillinger spilles uden scenografi eller lys

Pressebilleder

Tryk på billederne for at hente printvenlige kopier

PRESSEBILLEDE 1H

Pressebilleder

Tryk på billederne for at hente printvenlige kopier

PRESSEBILLEDE 2H